Zilvia.net Forums | Nissan 240SX (Silvia) and Z (Fairlady) Car Forum

Go Back   Zilvia.net Forums | Nissan 240SX (Silvia) and Z (Fairlady) Car Forum > Local / Regional / National > USA

USA Talk to others in your region.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-29-2022, 12:26 AM   #1
FtSkyler
 
Join Date: Mar 2016
Location: Honolulu
Posts: 16
Trader Rating: (0)
FtSkyler is an unknown quantity at this point
Feedback Score: 0 reviews
Wipers working in accessory and when parking lights are on

Hey, I have a 1993 s13 coupe and my wipers are able to turn on when I'm in accessory mode or if I turn my parking lights on. To my knowledge, it is only supposed to be operable when the car is on. Windshield wipers work as usual if the vehicle is running. Any suggestions on how to fix this?
FtSkyler is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old 11-29-2022, 11:34 AM   #2
FaLKoN240
Super Moderator
 
FaLKoN240's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: SoCal Temecula
Posts: 16,841
Trader Rating: (73)
FaLKoN240 is close to perfectionFaLKoN240 is close to perfectionFaLKoN240 is close to perfectionFaLKoN240 is close to perfectionFaLKoN240 is close to perfectionFaLKoN240 is close to perfectionFaLKoN240 is close to perfectionFaLKoN240 is close to perfectionFaLKoN240 is close to perfectionFaLKoN240 is close to perfectionFaLKoN240 is close to perfection
Feedback Score: 73 reviews
Quote:
Originally Posted by FtSkyler View Post
Hey I have a 1993 s13 coupe and my wipers are able to turn on when I?m in accessory mode or if I turn my parking lights on. To my knowledge it is only supposed to be operable when car is on. Windshield wipers work as normal if the car is running. Any suggestions on how to fix this?
Check your wiring harnesses in your fenders. They're probably worn through and grounding out on each other.
__________________

Best way to do business with me? Make your best offer FIRST.
FaLKoN240 is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2022, 04:00 PM   #3
FtSkyler
 
Join Date: Mar 2016
Location: Honolulu
Posts: 16
Trader Rating: (0)
FtSkyler is an unknown quantity at this point
Feedback Score: 0 reviews
my harness is relocated under the dash so i may have wired something wrong. this is the only problem i have with the relocation
FtSkyler is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2022, 06:11 PM   #4
FaLKoN240
Super Moderator
 
FaLKoN240's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: SoCal Temecula
Posts: 16,841
Trader Rating: (73)
FaLKoN240 is close to perfectionFaLKoN240 is close to perfectionFaLKoN240 is close to perfectionFaLKoN240 is close to perfectionFaLKoN240 is close to perfectionFaLKoN240 is close to perfectionFaLKoN240 is close to perfectionFaLKoN240 is close to perfectionFaLKoN240 is close to perfectionFaLKoN240 is close to perfectionFaLKoN240 is close to perfection
Feedback Score: 73 reviews
Sounds like you need to double-check your work.

There are two fender harnesses on S13s.

Go over those wires and make sure no copper is exposed.
__________________

Best way to do business with me? Make your best offer FIRST.
FaLKoN240 is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2022, 08:40 PM   #5
FtSkyler
 
Join Date: Mar 2016
Location: Honolulu
Posts: 16
Trader Rating: (0)
FtSkyler is an unknown quantity at this point
Feedback Score: 0 reviews
ended up swapping to my original hud cluster and now the wipers only come on in acc and on. turning on the parking lights doesn't allow me to turn on the wipers anymore (thank god).
the wipers are only supposed to come on when its key on right? not both acc and on
FtSkyler is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 06:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions Inc.
vB.Sponsors
Copyright ? 1998 - 2022, Zilvia.net